20. születésnapját ünnepli a VICTORIA márka

Részletes keresés

Az Ön ajánlatkérése

Összesen 0 tétel

Hirdetés

 

 

Hírek, újdonságok

Termékcsoportok

20. születésnapját ünnepli a VICTORIA márka

Irodaszerek világa

Ma már a 20 éves VICTORIA az egyik legkeresettebb irodaszer márka hazánkban és egyre népszerűbbé válik a környező országokban is.

VICTORIA termékek a felhasználók rendelkezésére állnak a másolópapírtól a számológépig, a tintasugaras nyomtatópatrontól az irodai tisztítóeszközökig.

Valamennyi VICTORIA termékcsalád közös jellemzője a megbízható minőség. Arra törekszünk, hogy aki egy VICTORIA terméket egyszer kipróbált, kitartson mellette és máskor is azt keresse a polcokon, sőt megismerve a márkát kedve, bizalma legyen kipróbálni más VICTORIA termékeket is.

Kínálatunkban egyre több a természetbarát anyagból készült kellék, köztük tintapatron, lézertoner, festékpatron termékek, hiszen napjaink egyik legégetőbb problémája a környezetvédelem. A Victoria nyomató kellékanyagai, a lézertoner, tintapatron vagy festékpatron döntő többsége újrahasznosított alapanyagokból épül fel, így környezetbarát megoldást biztosít.

Most Ön is segíthet!
Ha Ön – akár cége munkatársaként, akár magánemberként – Victoria irodaszert használ, hozzájárul a VICTORIA A GYERMEKEKÉRT Egészségvédelmi Közhasznú Alapítvány munkájához, azaz gyermekek gyógyítását, rehabilitációját támogatja.

Vissza a hírekhez

Kategória legfrissebb hírei:

Irodaszerelem hírek
20. születésnapját ünnepli a VICTORIA márka